Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft

Alapító:  Terézvárosi Önkormányzat Képviselő-testülete

Jogelőd: Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Kht

Alapítás éve: 1996

A társaság célja:

Nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül a Terézvárosban megjelenő foglalkoztatási gondok enyhítése, a tartós munkanélküliség kezelése, a nyilvántartott munkanélküliek munkavállalási lehetőségeinek bővítése a foglalkoztatás és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény szerinti közhasznú munkavégzés széles körű biztosításával, a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 8.§-ában meghatározott feladatkörökből fakadó egységes társadalmi közös szükségletek kielégítésére.


A társaság jellege:

Nonprofit szervezet, tevékenysége során közfeladatot lát el, vállalkozási tevékenységet csak céljainak megvalósítása érdekében, azokat nem veszélyeztetve végez. A társaság gazdálkodása során elért eredményét nem osztja fel, azt az Alapító okiratban meghatározott tevékenységére fordítja. A társaság közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

Ügyvezető igazgató        Töreki Milán

Felügyelő-bizottság:        Lázi András       FEB elnök

                                         Dr. Gila Pál      FEB tag

                                         Varga Viktor        FEB tag

Könyvvizsgáló: Dr. Printz és Társa Nemzetközi Könyvvizsgáló Kft.

Elérhetőségek:

    Telefon:332-3962   

    Fax:     269-5435

    E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Kormány az Alkotmány 35. § (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotó hatáskörében, az Alkotmány 35. § (1) bekezdés b) pontjában megállapított feladatkörében eljárva - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek a közzététel elrendelését megalapozó 19. § (2) bekezdésére, illetve a rendelet szerinti adatokat közérdekből nyilvánossá minősítő 19. § (4) bekezdésére figyelemmel - a következő rendeletet alkotja:

 1. § (1) Az a gazdasági társaság, amelyben a Magyar Állam, helyi önkormányzat, költségvetési szerv vagy közalapítvány külön-külön vagy együttesen számítva többségi befolyással rendelkezik, a 2. §-ban meghatározott adatokat az e rendeletben meghatározottak szerint a honlapján közzéteszi.

 A rendeletnek megfelelően a tisztségviselők meghatározott adatait a lenti lista megfelelő sorára kattintva tekintheti meg.

A Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzat Képviselő-testületének 59/2015.(II.26.) sz. határozatban foglaltaknak megfelelően az alábbi adatokat tesszük közzé:

-        A Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft. nem folytatott le közbeszerzést.

-        A Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft. szerződései:

Szerződések