kozinfo

Munkarend:

 

A köztisztasággal foglalkozó jogszabályok az ingatlan tulajdonosára, társasházakra, üzletek tulajdonosaira terhelik az érintett járdaszakaszok tisztántartását, síkosság-mentesítését. Az Önkormányzat - mintegy többletszolgáltatásként - közmunka keretében nyújt segítséget ebben az erőfeszítésben. Ebben a közfeladatban vállal részt a Nonprofit Kft is. Az útfelületek, a tömegközlekedés által igénybevett útvonal, valamint néhány kiemelt főútvonal gazdája a Főváros, és a Fővárosi Közterületfenntartó Zrt. (FKF), ezek pontos elhelyezkedését külön térképen is megtekinthetik ide kattintva.

Az Önkormányzati költségek csökkentése érdekében Társaságunk 2011-ben az alábbi feladatokat vette át külső cégektől:

 

a./ a Terézvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő játszóterek, kutyafuttatók, szökőkutak, csobogó- és ivókutak fenntartása. Ezekbe a fenntartási feladatokba a rendszeres takarítás, homokozó frissítése, fertőtlenítése és szükség szerinti cseréje, a padok és egyéb parkberendezési tárgyak (szemetes edények, kerítések stb.) karbantartása, javítása,

festése, szükség szerinti cseréje, stb. tartozik.

 

b./ a Terézvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő parkok kertészeti munkálatai: lombszedés, -szállítás a komposztálóba; egy és kétnyári virágok, cserjék, fák kiültetése; virághengerek telepítése és fenntartása; gyepfelületek, sövények és cserjék nyírása; fagallyazás; parkok folyamatos takarítása, stb.

 

c./ DOG-BOX-okkal kapcsolatos munkák: szeptember 16 és május 15. között hetente egyszer, május 16. és szeptember 15. között hetente háromszor gyűjtjük és szállítjuk szemétégetőbe a kutyapiszkot.

 

Az elkövetkezendőben ezen a felületen időről, időre közétesszük a társaság, s a társaság dolgozóinak havi munkatervét. Kérjük, és várjuk a kerület lakosainak észrevételeit, javaslatait, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

FIGYELEM!

A Társaság által üzemeltetett kommunális gépek "nyomkövető" berendezésekkel vannak felszerelve, így minden kerületi lakosnak ma már lehetősége van arra, hogy tájékoztatást kérjen, hogy a kerület egyes járdaszakaszait mikor, és milyen gyakorisággal takarították le ezekkel a gépi eszközökkel.

Ezen irányú igényeiket, pontos hely és idő megjelölésével, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék el. A tájékoztatást 3 munkanapon belül, válaszlevélben fogjuk elküldeni.

 

KÉZZEL VÉGZETT KÖZTERÜLET TAKARÍTÁS

 

napi takarításra kijelölt körzetek 1, 6, 15, 17, 19, 20, 21
heti (legalább) kétszeri takarításra kijelölt körzetek: (4,2)(7,8)(9,10)(11,5)(14,16)

 

GÉPPEL VÉGZETT KÖZTERÜLET TAKARÍTÁS

 

állandó útvonalak: Andrássy út - Bajcsy Zs út - Nyugati tér - Hajós sétány. - Király u.-Podmaniczky
kiemelten kezelt további körzetek 1, 2, 3, 6, 22
heti (legalább) kétszeri takarításra kijelölt ter. 7,8,9,14, 15, 16, 17, 19, 20, 21
heti (legalább) egyszeri takarításra kijelölt ter. 4, 5, 10, 11

 

A KÖRZETEK MEGTEKINTÉSE TÉRKÉPEN